Свіжий номер «Метрологія для підприємства» / №2/2021, червень

Шановні метрологи!

Редакція журналу щиро вітає вас із професійним святом – Всесвітнім днем метрології!

І хоча значення метрології в сучасному світі поки дещо недооцінене, дедалі очевиднішим стає той факт, що без належної системи вимірювань неможливий контроль і управління якістю продукції, що випускається. Тож щиро бажаємо вам професійних успіхів і нових досягнень на метрологічній ниві!

Щоби вирішення ваших щоденних виробничих завдань стало трохи простішим, пропонуємо на сторінках поточного випуску низку відповідей на невідкладні запитання, що рясно надходили до редакції.

Також на численні прохання читачів пропонуємо порівняльний аналіз відмінностей перекладів міжнародного стандарту ISO/IEC 17025, здійснених НААУ (ISO/IEC 17025:2017) та ННЦ «Інститут метрології» (EN ISO/IEC 17025:2019). За змістом ці два переклади практично тотожні, але слід врахувати, що є і розбіжності, тож у зручній табличній формі висвітлено змістовну різницю.

Маєте тему, пов’язану з вашою професійною діяльністю, на яку ми ще не писали, – повідомте нас, і ми підготуємо та опублікуємо відповідну статтю у найближчих випусках журналу. Усі ваші запити очікуємо на незмінну адресу електронної пошти редакції: yakist@techmedia.com.ua

Будьмо й надалі разом!

Завжди ваша — шеф-редактор Марина Бурдейна